Kategori: Projekter

Black Friday

Nå så er det jo Black Friday på fredag så gælder det at vi har oppfylldt med varer og så ønsker jeg jo et godt salg for butiken *smile*
Har lige haft sælgern Ole her og bestillt en masse varer, kommer nok Onsdag.

Sidder også og venter på Benjamin min søde nabo, som ikke kan dasnk rigtigt han har det ikke særskilt godt, en del problemer og ting. Skal hjælpe ham med hans cv og jobsøg så vi må se når han dykker op, meningen var at han sku komme lørdag men allt kan jo ske.
Næ må hellre fikse lidt her der er varer kommet fra flugger………….

Knus og Kyss fra mig

Lidt Hårdt

Uff ja syntes det er lidt hårdt for tiden, mest for at jeg ikke føler at jeg kan nå alt jeg skal nå.
Min kollega er syg det vil sige jeg har hele dagene alene i butiken, fra det at vi åbner til at vi lukker, og ja så bliver det også hårdt for min mand der hjemme at han pludsligt skal lave mad til dem, nu er jeg jo riktigt god til at planlægge så oftest har jeg købt in noget der er nemt som pasta og pølser og ting……..
Jeg er jo oppe 4-4:30 ver morgen laver vasketøj og rydder ting i huset, når du har lørdagsvagten på jobb forsvinder din weekend en smule så kan jeg gøre rent om søndagen men jeg har jo også 240 kvm hehe det tar jo sin tid haha *smile*
Jeg skal nå at handle in, lave lektier alle mail fra skolen skal gås igennem og fra børnehaven om at jeg skal have gave med og ting, julefest, opvisning med kor mm det er bare meget syntes jeg bare som jeg skal huske
Det er klart alle vi der har familie har det jo sådan så det var ikke en klage jeg er meget taknemmlig for at jeg har fået mine børn……….men nogle ganger syntes jeg bare ikke jeg har så meget tid.

Men hehe jeg har flere gode og sjove ting at se frem emod, skal til Tyskland bare for en dag til julemarket, men det er rart komme lidt væk fra byen her og få lidt insperation møde nogle nye mennesker og se mig omkring.
Skal også en tur til Malmø min hjemme by har booket hele min dag der med forskællige venniner….blir super hyggeligt lige det jeg har brug for en kop kaffe og en snak.
Sen har jeg 2 julefrukoster at se frem til det er jo årets udgang for mig så glæder jeg mig meget til.
Begynder nu så småt at forberede julen alle børn der skal få gaver og julemaden får gæster 24 og 26 som jeg plejer, der står jeg jo tit i køkknet så småt fra den 22 med forberedelser sååå jaaa haha
Må nok skrive lidt lister noget af min træning ja men hvad skal jeg sige så fort jeg kan se at jeg kan nå det så vil jeg også tage mig tid til det.

Love to you all

Mennesker

Nå ja jeg er jo et positift og optimistiskt menneske, elsker at tale/skrive med mennesker og lære dem at kende hahaha men jaaa ved godt ikke alle er som mig, nogle er bare som musslinger, klap siger det.
Nogle mennesker er bare ikke særskilt sociale……….
Og det er jeg simpelthen nød til at acceptere, det tar lidt tid for mig fordi jeg er så optimistisk……….tænker nå ja jeg kan prøve tale om noget andet……og nogle ganger for man også høre – jeg lover jeg hører fra mig, og eftersom jeg er så positiv så går det op for mig alt for sent hvad det egentligen var det de mente…………jo det er klart man skal ikke bruge så meget energi på noget menneske som ikke gider lægge energi tilbage sån er det jo *smile*
Det er lidt forskælligt hvor man er i livet og ens kommunikation man har med hinanden……..
Men jeg er nød til at blive bedre til at se når et andet menneske ikke gider…………

Love to you all

Regning Tirsdag

Uff syntes det er lidt koldt og regningt idag så kedeligt nå ja jeg har allievel meget at se til.

Hørte lige en sang som minder om når jeg arbejdet i Rutens supermarket i Tingbjerg og boede hos Jelena.
Jaa det var tider vores tur til jogoslavia, når vi liftede i en må beskidt lastbil ved den romeniske grænse for vi sku til hendes mors familie……….
Ja man var så ung man mærker ikke man blevet ældre men når jeg ser mig i spejlet kan jeg godt se jeg har fået fler rynker………
Men det går i vertfald godt med min træning……den har jeg fået taget hull på

Love to you all

Kommunikation

Jaaa man må indse at fast jeg har lyst til at snakke til folk er det ikke altid dem har lyst at snakke med mig.

Vi er sååå forskellige som mennesker, jeg er ikke en person der gider at tale om vejr og vind jeg vil da hellere tale om vigtige ting i livet…………….ja nogle kan syntes at det er hårdt eller jeg er tung eller noget…………

Men taler tit om livet helst med gamle i netto om hvordan deres liv har været og ting syntes det er meget mere interessant end om det skal sne i morgen

Nå jeg er så glad at jeg har fri i morgen skal med Viola til tandlægen og så skal vi bare pige hygge…….

Er i gang med vores aftensmad min mand har bestilt kotelet jaja nu må vi se jeg har ikke lavet sås mmm bliver nok ballade han mååå have noget at sluge maden med jo hahaha

 

Love to you all

Mortens Aften

Så er det Mortens aften på fredag og jeg har købt in til maden jeg mangler kun kartofflerne, det bliver brune.
Holder Viola hjemme hon skal til tandlægen, der for dem alltid vælge en lille ting når dem er færdige med besøget det kan dem godt lige.
Min far kommer også på fredag det bliver så hyggeligt så skal vi have gitarren frem og synge sammen jeg glæder mig, savner ham meget.

Har alltid ønsket komme på en juletur til tyskland og nu ser det ud som om jeg kan liste mig afsted en dag, bliver super tror måske min syster også vil med men om ikke tager jeg bare afsted selv det plejer jeg gøre.

Har også endelig begyndt at træne må komme igang så jeg kan klare ski bakkerne, det er kæmpe sjov men man bruger mange af musklerne i kroppen og når jeg nu har en del kontors arbejde så for jeg alltså ikke rørt mig særskilt meget, man må prøve så godt man kan at holde sig i form så man kan klare at blive gammel.

Håber i alle der ude har det godt/ Love from me

1 November

Nååå men tiden går sååå stærkt……masser af se til………
Glæder mig til Fredag der skal vi alle 3 tøser være udklædd til hekse det bliver meget sjov.

Her på arbejdet har jeg også travlt men det går fremad allt sammen………..

Men den lille tid jeg har tilovers prioriterer jeg på min venner……..har ikke så mange, men dem jeg har står jeg nær……..kan godt lige det med at det er dem samme man har, som om man vokser med dem gennem livet…….
Jeg lægger tid på dem fordi jeg selv ved hvordan det føles om andre ikke har tid til mig når jeg har brug for dem…….nå bare lidt vise ord fra den gamle dame *hehehe*

Jeg tror på at bare være…..og give…….jeg giver ikke for at få tilbage…..så skal man bare lade være

Love from me

Dejlig Onsdag

Nå men jeg har fuldt op med en masse…….her på jobb skal vi lave om på ccomputer systemet så de fleste varer skal omplaceres i systemet…….det bliver en del kontor arbejde ikke helt så godt for min S-rygg og pukkel rygg hahaha lyder som jeg er 80 men det ligger i familien, men begynder træne til november på mit gamle sted så ved jeg i vert fald at det bliver til noget.

Meget på job, møde med sælgere imorgen, har begyndt at rense op på kontoret skal jo igang med male og ting her bliver skønt når projektet er færdigt.

Idag har jeg sen vagt men ornet så manden der hjemme bare skal varme mad, så det skal han nok kunde finde ud af, fikse negle på torsdag altid hyggeligt at komme til Cirkeline og høre det siste nye.
Fikse halloween kostymer til pigerne jeg har min intakt så det er super, vi alle 3 skal være hekse til halloween festen.

Næste uge skal jeg til tandlægen det glæder jeg mig til at blive frisk i munden, forældrer møde i børnehaven, så kommer også børnehaven hjem til os og holder Violas fødselsdag det bliver 20 børn mellem 3-6 år tænkt mig byde på pølsehorn og så bestiller jeg en kagemand i Føtex.

Det bliver bare ved med planer………Mortens aften skal holdes må få plads til to ænder a´3 kilo styk, Violas tur til tandlægen………ja kommer nok ikke have overskud til at gå in og blogge ver dag men men lade os nu se *smile*

Love to you all

Livet……………

Ja livet det går op og ned

Nogle ganger tænker jeg på når jeg var ung og blev såret, når man tænker på historierne igen så føler man sig utrolig tom inden i, som man ikke har nogle ord………….ligesom at det sker igen…………

Oftest er jeg jo et menneske som er meget positivt og optimistisk det er nok derfor som jeg klarer så meget og er så stærk………….

Men nogle ganger falder jeg altså i og da har jeg nok bare behov får en tur til hytten i Norge og i ensomhed, så bliver det bare for meget, men det kan man jo ikke når man er mor og må passe sine ting…………

Men jeg hade virkelig haft brug for at komme til min natur………….min skog……….min luft……….og vores hytte

 

Love to you all

Arbejde

Gud så glad jeg er for mit job………..men jeg er jo arbejds narkoman
“Lebbe Lone” (Familien fra Bryggen) var lige forbi hun køber jo alltid hyldepapir med dødskaller på her hos os…….ja folk syntes hun er lidt tosset men alle er velkommne her vi har ikke fordomme om mennesker….
Har kørt Sam Cook hele morgen byttet lige over til min elskede Edith Piaf………..
Meget kontors job idag, bestillt nogle nye varer som skal oprættes…………
ellers har vi 20% på alle fluggers varer, vi hade godt salg igår ………håber på det hele ugen

Love to you all, wish you a happy day