Kategori: Projekter

Hahaha sååå pinsamt

Helt Chris Brown fan i dag, så stod jeg og danset…..haha så går en håndværker forbi som plejer handle hos os og få lidt rabatt han bor her i samme hus.
Hahahaha han troede at jeg vinket til ham……..
Ja og så snakket vi han syntes det var sååå godt at jeg hølt den sommerfest for os
Men haha det var så sjov når han såg mig, jeg glemmer nogle ganger hvor jeg er og mennesker kan generalt godt lige når man danser og har det hyggligt.
Jeg må også sige at jeg er nu meget glad for mit sællskab hahaha
Sååå vigtigt at grine

Så var det torsdag

Lytter til Chris Brown for øjeblikket
Skall gå igang med min status har kommet til “værktøj” omg jeg kan godt bruge dem, men jeg ved ikke hvad alle de ting heder, det er min kollega Gert meget bedre til.
Det bliver sååå dejligt på mandag når han er tilbage, så kan vi komme og gå når vi har behov får det, i snart 3 uger har jeg været her fra morgen til aften, har jeg lyst at gå over til rema eller noget så kan jeg ikke, det irriterer mig at gå med en tvangsbluse. Elsker mit job og butiken, men det er altså rart at kunde ta cyklen og ordne ting.

Bliver en travl weekend, Viola har lege aftale, Vera skall til en fødselsdag, vi får gæster (krebsegille) jeg har lørdags vagten også, har købt det meste mangler lidt endu, men typiskt det nu skall være vores(violas) brøduge i børnehaven, dvs jeg skall handle in til deres halv 15 mad, på hendes stue 22 børn for hele uge 39.
Ja men jeg når nok det hele ……….det gør jeg alltid
Fik også ornet Veras tandlæge tid skal også snart have tid til Violas 5 årsundersøgelse…….

Love to you all

Herlig Onsdag

So happy at vi idag har fået lidt lys på skyn, det var tiltrængt her i vert fald.

Frida blev lidt irriteret på en af mine leventører dem sender mig en mail om 2 regninger, der ikke er mine, jeg ikke har fået de varer, dem er til den gamle Sadolin butik som låg oppe på næste gade hjørne.
Sagen er den at det gjorde jeg dem opmærksom på i siste uge og så sender dem mig en ny rykker nu igen.
Men hallo lyt til hvad jeg siger.
Nej det gør mig irriteret når kommunikationen ikke virker og bare går igennem og ikke bliver sidende.
Man må godt være lidt med på sit arbejde……lidt engagert

Min sav

Har en elektrisk stiksav i butiken som jeg lånt ud igår aftes til en ung man, har fået hans kørekort som pant men jeg håber den er i god behold, han sage ellers han var hurtig med den, bare klingen ikke har gået for jeg har bare den. Snart skall jeg gå igang med kontoret her, plukke ned allt smide ud ting, her skal males jeg skall skifte gulvet, skall have lidt mere bordplade så vi kan stå og smøre madder hvis vi har lyst til det.
Det bliver super godt lige nu er her en brand orange farve på væggene jeg skifter til en lidt mere petrolium farve og støvet, mere dæmpet og ro ønsker jeg……………

Lytter til Bruno Mars that´s what i like that´s what i like

At passe ind

Næææ haha det gør jeg ikke
Har jeg lyst at lave noget så har jeg, har jeg ikke så har jeg ikke
Jeg kan ikke lige når folk siger hvad jeg skal eller at dem ved hvad der er godt for mig
Jeg er min egen…………
Jeg er opvoksen med min far der var hippie jeg måtte alltid være mig selv, jo han hade regler og kunde være hård men ville jeg male eller læse eller udtrykke mig på en anden måde måtte jeg det, han prøvede ikke at lave om på mig. Jeg sku vente på min tur i køn, komme hjem i tid, sidde pent på en stol osv……….
Jeg kan bare mærke på mig selv at det er svært får mig at love ting, lave aftaler……..
Jeg har det godt som jeg har det………jeg vil ikke love ting……tænk hvis jeg ikke kan hålle aftalen det kan jo ske ting undervejs…….jeg lissom føler mig “hangd op” det kan jeg ikke lige
Jeg vil bare nyde den sol vi har idag og at jeg ikke har min maveknip…………men måske jeg får efter nutellan jeg tåler ikke så mange ting, når jeg bliver gamel er jeg nok en af dem der får en stomipose på maven.

Maveknip

Igår hade jeg en enorm maveknip hele dagen, det var som om jeg var hos tryllekunstnern, låg i hans kiste han savede mig i to og delte på mig.
Heldigtvis gik det væk om aften, idag blir det en super dejlig dag det har jeg på fornemmeren.
Bare typiskt har jeg køpt nutella til mit rugbrød jeg burde bare holde mig langt fra det, men har sådan lyst til noget sødt jeg kunde bare ikke lade være, men jeg er nødt til at tabe mig 2-3 kilo jeg vil gerne have mine kindben så jeg kan putte på rouge om morgen til min arbejdsdag.
Men siden sommres har jeg nok spist en pose slik vær aften………..

Love to all

Afhænging af gulerødder

Meget mærkeligt men man kan se på billedet at jeg var afhængig af gulerødder, jeg blev fuldstændigt gul i hoved, min søster var efter mig, det er nok 1-2 år siden, jeg kunde bare ikke stoppe med at spise dem, lyder mærkeligt men det er sandt.Når det hade gået 3-4 timer var jeg nød til at tage en gulerod og måske man griner men så var der så bare plads til dem. Jeg begynde at få blakouts, i netto måtte jeg bare sætte mig i stakken af wcpapir, så efter lang tid gik jeg til lægen (noget jeg ikke plejer) Hon sage at mit jern tal var under 4 vilket er meget lidt, ja jeg manglede også at få justeret min medecin jeg får for stoffskiftet (jeg producerer ikke nok hormon) så fort jeg fik den medecin jeg skulle have, så fra en dag til en anden stoppede jeg med dem gulerødder, nu har jeg slet ikke lyst til dem, ikke rå det kan jeg ikke, kan spise stegte, that´s it

Dejlig Mandag

Færdig med regnskabet, forsætter med min status her.

Kigget i Lidl´s ugeblad typiskt mig helt nede når jeg såg en oktoberfest kjole på tilbud,
irriterende for mig at jeg mangler brøsterne, man skal jo have de bryster i en sådan kjole.
Jeg kan jo godt lige at klæ mig ud hahaha jeg kan mærke vi går i kinki´s tegn idag tror Uranus er på himlen.
I vert fald jeg har en heksekjole og en nissepigedrægt (børnemodel, skall siges, få ikke ideér) Haha
Næ jeg er bare lidt sjov idag håber i andre også har det godt.
Vejret får en i vert fald i godt humør *smile*

Love to all

Lidt trætt

Snart skall jeg åbne butikken, håber det bliver en god lørdag, et godt salg
Kom sent i sen igår hade gæster til ca halv 1, sku rydde op og ting så jeg faldt i søvn på sofaen ved 2 tiden, min mands vækkeur begyndte at larme halv 6, nå nå skall ikke klage har fri imorgen.
Men maden var rigtigt god, jeg valgte anden til hovedrætten.
Nu begynder jeg forberede til den kommende lørdag, da har min mand inveteret til krebsegille.
Så der er en del at planlægges og handles in, skulle meget gerne også nå at gøre rent.
Men det bliver sikkert hyggeligt.

Lidt billeder fra restaurant besøget.

Og jeg skyndte mig jo til at de andre kom og hentet mig i en taxa og jeg hade glemt min jakke så det var super koldt men heldigtvis kunde jeg tage en gammel fleece fra job som jeg måtte gemme før jeg gik ind på restauranten men desværre har jeg jo haft 40-50 timer arbejde denne uge og når jeg nu er så bleg og træt så føler jeg mig jo ikke særskilt flot……………….når jeg næsten ikke har make up på ligner jeg en haj det har jeg altid syntes.

Love to all

Resturang

Nå men ladyfrix skall på resturang idag glæder mig vildt meget, der er længe siden det er ikke så tit jeg kommer ud af huset eller butiken.
Har været inde og chekket ud menyen og jeg kan vælge på andebryst eller havkat jeg har stadivæk ikke bestemt mig hvad jeg mest har lyst til, der var noget fennikel på den ene og det er jeg ikke så vild med.
Har lovet at tage billeder på stedet og maden så Vera kan få lov til at se på det………..
Men ellers er det weekend og det er da dejligt
Håber det var siste regnskur der kom her nu ellers har det været skøn blå himmel idag………

Love to all