Føler for at finde på noget sjov jeg har brug for et grine flip………..haha

Nogen ganger kan man nok ikke tro jeg blevet 40 haha jeg er så utroligt barnlig……….men tror vi fleste bare bliver gamle i huden……..tror vi er unge inde i

jeg har chekket op det der med et ansigtsløft haha koster 120.000 ups ikke lige hvad jeg har men ok tænkte først når jeg er 60…….man må se ok ud når man arbejder i butik hvor vi får kunder også for min egen skyld kunde være hyggeligt at kunde have lidt make up på som gammel også……tror de fleste piger holder mig i det……i stedet for at ligne en rosin

Stadigvæk helt vild med K Michelle………ikke mættet endnu………….glæder mig til forår/sommer……..føler den bliver super god, mærker jeg allerede nu

Nå bare lidt tanker fra Mummy…………

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *