Nå men det blæser lidt i dag *smile*

Lytter til “Going under”……”How many times”……….”No not you”…………”Not a little bit”……….sikken stemme………..

Noget sjov der skete var………….jeg har altid høj musik i mit køkken og jeg er nød til at danse når musikken er så god………nogle ganger tar man en selfie bare for sjov………i vært fald har vi fået nye naboer……..3 par i 30 års alderen……….og den ene fyr så mig når jeg dansede og flippede ud……….han var super glad og vinkede og smilede………..nå haha det er vist sådan man hilser på sine nye naboer i 2018………..typisk mig at være lidt pinlig……..haha……ved ikke hvad han tænker at jeg er lidt koko måske men men det er også lige meget………det kan jeg saktens byde på…………

Nå noget andet er at jeg skal prøve finde en cardigan i dag………..og hvis jeg er heldig et par kondisko………..

Nå men god weekend her fra Mummy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *