Bare fuldstændigt sååå travlt i dag……….Hade booket med en sælger så kommer der anden også “bare forbi” uden tid ………..han ville se om jeg skulle have nogle varer nu før påske ………..sødt af ham……….sælger hehe………..men men har fået købt in voksduge………..glæder jeg mig til…………dejlige stærke farver.

Jeg er også alene i butikken hele ugen så det bliver mange timer for mig…………..ja bliver en tuff uge…………men simpelthen sååå skønt med den blå himmel og sollyset…..det gør bare at man vågner til og får mere energi…………..

Glæder mig så meget til at se min far og Freddy………….skønt at komme “hjem”……får se om mine veninder har tid til at se mig…….det er jo ikke alle der kan få fri fra deres jo og ting………og mine turer er jo oftest på impulsen…………..

Nyder min musik og min Gevalia……..håber i har det godt der ude…………

Love Mummy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *