Ja nu får vi se……….jeg undrer hvor lang tid jeg orker denne gang………….jeg har en FB ven…….det er sjette gang nu……….vi gik på samme skole som unge…………og jeg ved ikke hvad der skete med ham under disse år………..men han har blevet meget racistisk………….sådan har jeg som ung den gang aldrig oplevet ham………..

Jeg tror helt klart at rasisme kommer fra ukundskap og mennesker der er bange………….og jeg tror ikke på at lægge et log oven på en kogende gryde………..vi som mennesker er nødt til at bruge kommunikationen……….ellers lige pludseligt får vi en ny Hitler og det er ikke nogens ønske………..

Hvis man siger til dem………..når kirurgen skærer i en krop…………skal operere……….så indeholder vi altså de samme dele……..jaja nu må vi se…………

Love Mummy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *