Har så mange gode minder fra hytta………..jeg savner fjæl og skoven………..altid om morgen var det lidt små koldt og da fyret vi op……….

at sidde på fjællet og bare se på stenen hvordan moussen ligger ovenpå og bare sidde og sole sig…………….høre fuglene synge……….

grantræ 50 meter høje…………kigge ud og se vandet glitre……….alle dyr i skoven………..elge og ulve………bjørne findes længere op ved mine kusiner…….

det er bare svært at leve uden den natur……………

Hade altid gummi støvler når vi plukkede blåbær i skoven der var hugorm, plejer have en spand med snor rundt maven så samlet jeg op i den………når man er på fjælet og skal finde hjem skal man gå den vej solen går ned……..man kan nemt fare vildt………….

Min bedstefar skulle altid have kartofler………..der var kun 2 plader……men man spiser meget fisk og det skal ikke have så meget varme så da kan man bare have 2 gryder ovenpå hinanden……………..

Men noget andet der er lidt synd som jeg gerne hade ønsket mig som jeg mist i løbet af årene…………jeg var med i en reklame for et Norsk hotel, (Brennabu,Valdres) min bedstemor gav mig brochuren men jeg kan bare ikke finde den………..hade været hyggeligt at have som minde………….

Jeg og mine nostalgiske minder hehehe nå for gå tilbage til arbejdet…………

Love Mummy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *