Tänkte jag skulle skriva på svenska i dag…………lite kul bara………..oxå för jag saknar mit Malmö……….nu är det andra gången jag får ställa in min Malmö tripp för jag hela tiden tycks vara igång med något………

Mm men nått annat är att jag håller öppet hus här på jobb, både i dag och imorgon……..så jag hoppas vi får många kunder och sålt många varor. Konstigt det känns att skriva på svenska här haha rädd för att stava fel eller utrycka mig fel…………. Men men jag har kaffe framme och en massa blandade små kakor…………måste ju ha lite att bjuda på här………… Det som är lite dumt att jag inte fått alla varor jag beställt………och det är varor som går som “smör i solen”

Får se hur mycket jag hinner städa i helgen………..tycker själva helgen försvinner när jag är på jobb om lördagen…………….vet heller inte vad jag ska laga för mat där hemma………..känns bara som man gör dem samma rätterna hela tiden…………kanske man kunde anmäla sig till en matkurs så kunde man få lite insperation och några fiff…………

Längtar tills när Viola börjar på fritis……gör hon här i vecka 16…….det bliver praktiskt sätt lättare för mig……..har lovat henne att dem skall få glass och frukt på dagiset som avslutning………..alla barn jag känner älskar glass…………

Får dra mig tillbaka till mina plikter………men håll gärna tummarna för mig att vårt öppethus bliver storslaget………….

Love Mummy

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *