OMG allt med tv-apparater, sladdar, telefoner mm glöm det allt går åt skogen när jag börjar pilla………….tänk man haft 40 år till att bli bättre och det har inte hjälp ett enda dugg…………i hate it…………….jag brukar alltid va så förnuftig…….men sladdar och grejer gör mig lite aggressiv faktiskt………inte ett skit funkar (ursäkta språket)………jag har inte tålamod till att det går snett……..jag börjar gråta………..

Jag är ju faktiskt ganska envis ibland på vissa grejer………tycker bara att jag kämpar och vad jag än gör……..går det galet…………

Samma har jag med att hitta väg………..jag har gps på telefonen jag har alltid printat massa papper ut med vägbeskrivningar………ändå måste jag fråga folk på vägen för jag hamnar åt tjutti hajti……..jag tycker själv att jag går slaviskt efter planen………jag vet inte vart det går snett……….men vart enda gång jag ska nånstans hamnar jag åt skogen……helt fel håll………….

Ibland orkar jag inte med mig själv och den delen av min hjärna………..

Skulle bara få ut lite aggrition från systemet

Trevlig helg alla/Love Mummy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *