Jaaa med mina 40 år har man gått igenom en del……..

Jobbade i en butik förut och jag kom glad och optimistisk som jag brukar det var inte välkommande……….jag kämpade uppe i min hjärna att motstå att falla in i allt negatift där var……..jobbade med en Annan tjej som ville ha mig med på att prata dåligt om andra……….och eftersom jag gjorde modstånd till detta var jag inte populär och hon önskade mig bort………..hon kallade på sin man som oxå var en negativ människa……….han ropade alltid högt när han pratade och var aggressiv i sitt kroppspråk…………dem försökte mobba mig……….för att få mig bort………det lyckades tyvärr……..kunde inte klara av att stanna hittade ett annat men som tyvärr låg längre bort från min bostad……..den gången var jag igång med körkortet………och tyvärr kunde jag inte nå till körskolan den hade stängt när jag fick ledigt om kvällen.

Men jag vill poängtera hur vigtigt det är att berätta för sin partner hemma vad som förser går………..och jag vill väl säga att uppbakning hemma är väldigt vigtigt………kunde ju va att det man bor med kan komma med lite förslag hur man ska lösa problemen………..om man kan säga nått till sånna här människor så man hade kunnat lösa konflikten och det inte hade slutat på detta viset………….jag gick med denna mobbing i kanske 1 år det var jätte hårt jag var väldigt lessen………..var faktiskt rädd för att gå till jobbet för jag var sååå rädd för hennes man………..

Vi hade oxå 2 praktikanter, unga killar……..den ena var muslim……….så satt hennes man nere vid vårt kaffebord i butiken flera timmar och hackade på muslimer……den andra praktikanten var övervigtigt…..ja han var uppvuxen på barnhem så han har förmodligen lärt sig tröst äta…………hennes man satt och hacka om det med………….det var sååå fruktansvärt………vissa dagar när jag kom hem kräktes jag………och de paret bor på denna ön………..när jag ser en av hans firma bilar på gatan får jag det fortfarande dåligt……………

Ja vi måste bara vara positiva och glada för att vi har det så bra och vara glad för sin människa vid sidan av att det går bra för dem………….och inte bry oss om svartsjuka människor som avundas andras lycka………

Love Mummy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *