Min mening är aldrig att va negativ…………..jag är alltid positiv………….men realistiskt tänkande……………och undrande

Tänker mycket på kvinnans och mannens roll i samhället………..det jag har svårt att förstå, det är varför mannen finns…………..är det bara spärman vi ska ha för att befolkningen inte stannar???

Jag forstår bara inte vad vi skall med en man till……….

I vissa kulturer……….säger man ju ooo ja manden försvarar………men det stämmer inte………det är bara på film……….verkligheten är ju att vi kvinnor försvarar oss mot manden………….så jag förstår inte vissa av oss kvinnor som så gärna vill ha en kille……….tycker det är väldigt konstigt……………

För mig personligt…..som jag uppleft det här i livet så är mannen bara ett tredje barn………….

Men han finns ju…………det måste finnas nått han ska…………mer än spärman………..

jo om jag ser arbetsmässigt……….så har jag ju oftast jobbat med männ……..ja sant dem kan lyfta mycket mera än mig……..där gör dem ju jätte nytta……..nu är jag ju glad för min nya…………jätte snäll ung och duktig han har en del att lära men skall helt säkert gå bra………väldigt glad för honom………den gammla jag hade var jag tvungen att slå i självförsvar……….det är min reflex bara när folk hiver fatt i en och försöker dåliga grejer……..

Tänker bara ibland……..man bliver alltid klokare med livet och åldern………………

Och se härligt väder ute till oss i dag igen…………

Love Mummy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *