Jo då det går bra med min 40-års kris……….den kom smygande i sommras……nä den är inte över ännu men jag känner mig bättre……..men jag har alltså lite svårt med det där att bli gammal……när nån fragår mig nu hur gammal jag är, ska jag säga 40………oxå allt detta med att va kvinna och få barn det är ligesom slut………detta slut…..tycker det är lite tufft……man känner man är en äldre generation…….man är inte attraktiv mer…….ja en massa

Några veckor fick jag för mycket alkohol sen har jag nog tröstat mig i choklad oxå………utan att va rigtigt medveten om det……….men nu börjar det kännas som jag fått lite mera krafter……….jag vet att jag måste acceptera mina 40…..tycker bara det är lite svårt………

Hela denna kris har oxå gjort att jag har tittat tillbaka på livet………och ja precis som alla andra människor har jag oxå gått igennom grejer vissa svårare andra lättare……..minnen har kommit tillbaka till mig huks fluks och det har jag fått tänka igenom…………anledningen till att jag tänkt tillbaka på grejer har nog samband med detta att jag ska acceptera mig som en äldre generation……….vad man gått igenom, vad man har lärt sig av det………..vem man har blivit genom åren……..ens utveckling………….

Vi har alla olika grejer med från bardom och tidiga år…………..många festar när dem är unga, vissa får barn tidigt osv……..vissa gör då ting som äldre………..det är ju så olika…………

Jag känner att det jag liksom ska försöka att förstå det är att livet inte är slut ännu………jag kan fortfarande nå att uppleva saker……….känner kanske att jag inte left så mycket som mina vänninor………..men klart så är man ju heller kanske inte en sån person ändå………..jag vet inte………..det är ligesom att man lär sig vara på ett visst sätt och nu när så många år har gått så hittar man mer och mer flera grejer i sig själv……….jag har inte rest nog känner jag ja jag vet inte……..nu känns det iaf att jag har fått lite mer överskott till att ta hand om mig själv………och det har jag vetat länge att jag måste……tror oxå att när man är en sån som mig som tänker mycket här och nu i dag och är positiv och optimistisk så gillar man inte ta tag i de mindre roliga grejerna………..man stjuter ligesom bort det tråkiga…….

Nå jaja Love Mummy

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *