Ja jag och mina inlägg jag är ju oxå en pratkvarn i verkligheten …………alltså när man känner mig…………..men iaf det jag ville säga är att jag har skrivit 2 inlägg här på bloggen……som inte liknar mig……tycker dem är negativa……….den ena är det med strömmen……….men vet ni vad, jag gjorde det med vilje faktiskt………det är ju så faktiskt att jag alltid är väldigt positiv……….jag brukar aldrig säga, att jag inte tycker om…………ist brukar jag säga -ooo jag kanske inte är tipp topp på detta men jag gör ett försök jag kan alltid bli bättre……….samma som ordet dålig det använder jag aldrig…….jag säger alltid mindre bra………….

Dessa 2 inlägg utrycker jag mig inte som jag brukar………..det kommer sig att när jag möter andra människor så upplever jag inte dem alltid lika positiv som mig själv…….och typiskt ibland känner jag att jag är lite mesig och grejer och det önskar jag inte………..jag önskar vara en del av de andra människorna runt mig

Tyvärr måste jag säga att jag bliver påvärkad av andra………….om nån bliver sur på mig eller talar hårt till mig…………..då bliver jag lessen…….jag kan tänka på sånt i lång tid och ha det mindre bra……..få ont i magen och grejer……….jag önskar att alla har det bra och är glada då är jag oxå glad………..

Jag ser inte heller nyheterna eller läser artiklar om krig och grejer………sånt blir för mycket för mig som människa……..jag håller sånna hemskheter ute……det är ju inte för jag inte bryr mig om våra medmänniskor…………tvärtom………men jag är maktlös och kan inte göra något………….skulle jag släppa in det på livet hade mina barn inte fått gå ut ur huset och till skolan och ett liv måste dem ha………….

Nu skall man inte tro att för jag är känslig i min natur som människa……….att jag inte är tuff för det är jag bestämt…………jag vet vad jag gillar och inte………jag är väldigt klok och man kan inte manipulera mig………..och ger man sig på mig får man tillbaka och jag bryr mig inte om man är stor som hulken……..för mig är det en kamp om att överleva och inte vara i underläge jag ville kämpa till min död………………

Mm bara lite från Mummy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *