I går gick jag på gatan……….jag shisade med ögonen för solen var så skarp…..så blev jag trött i dem så jag tänkte jag blundar bara……………så gick jag in i en man med huvudet i hans mage………..haha……jag säger upps jag glömde brillorna mina (tänkt mina solbrillor) han säger vilka sol eller vanliga………lite kryptiskt……han var snäll och skrattade bara……..men jag forstår inte helt……trodde han jag var blind då har man ju nte brillor alls…..lite lustigt…..

I går bakade jag kokosdrömmar gör nog en små kaka mer här helgen……..jag vet nämligen att det bliver lite kaffe besök i närmsta framtiden och tänkte jag måste ha nått att bjuda på, sen sånna små kakor håller ganska länge sin friskhet…….alltså om dem står i burk………….

Mitt vatten intag går super bra……första 2 dagarna tänkte jag ooo gud vatten igen……..hörde hur min mage skvulpade………men ja jag är alltid upe tidgt så då dricker jag 2 glas sen på jobb har jag en 2 liters flaska som jag fyller halv…….sen när jag kommer hjem återstår bara 2 glas……..så det är lätt mach…………

Tycker jag känner så många som tränar………….och när man ser dessa andra som då oxå är i min egen ålder tänker jag att oj jag måste ta mig samman……..det ger en insperation……..visst är jag 40 och fött 2 barn……..men man jämnför sig bara mig sig själv……anledningen till att jag önskar komma i bättre form och bli mig själv igen i denna 40-års kris handlar som vanligt om min vardag……….inte om hur man ser ut……..min värd är uppe i mitt egna huvud men jag är en väldigt praktisk människa och var jag i bra form hade jag kunnat röra mig bättre och vatt snabb när jag handlade in tror oxå det gett mig mer energi…………

Nå nå men godmorgon alla/Love Mummy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *