Nå men jag tycker jag skött mig hela veckan var oxå forbi och tränade i dag…………….men sjukt sugen nu har jag ätit massa godis………….jaaa jag vet att jag burde låtit bli men wow alltså min hjärna och min kropp känns helt kaputt…….var så sugen………..nått med kroppen och energin jag var så otroligt slapp……armar ben you name it……..kunde tyvärr inte motstå……….nå nå men jag får ju bara………upp på hästen igen…………

Annars alltså påsken gick super vi hade en bra vecka oxå vecksn efter när vi hade öppethus………tycker vi har soldt fint………jag är nöjd………tycker der en del att göra…………men det är ju bara härligt………..

Hade beställt vaxdukar……..gör jag 2 gånger i året, våren och till vintern men i denna leverans hade 4 av dem fått slag och gått i sönder och den ena har jag inte fått……….har betalt fakturan så nu får vi se sälgaren kommer tillbaka till mig i nästa vecka…….jag har ett förslag då till honom som är bra för oss båda så vi kunde slippa frakt avgift.

Ton maskinen fick jag uppdaterat i dag både nya edb nr och ton recepter……….mm härligt

Så hade jag beställt massa från clipper och 2 stora kassar har dem gett mig fel………med rullsætt……ska va en annan rulle i dem………..han ville oxå komma i nästa vecka och då ska jag beställa papp av honom det är till 4 avdelningar jag beställer så det går åt ganska fort……..tyvärr har dem højt priset men dem är dem billigaste på marknaden fortfarande…………

Förra året var vi 5 avdelningar nu bara 4 men ligsom förra året tycker jag att vi personalen ska ses så jag håller en liten sommar fest för oss…….16 juni…….kör samma som sist sallad,grill……dryck mm gick fint

Privat set så har jag nyss satt datum för Veras 8 års håller för familien om sommaren men ska ha tjejerna hemma från klassen innan dem slutar skolan så det bliver här i maj………….

Ja mycket tid har man inte…..har fått inställa 2 malmö turer redan…….men hoppas på en lucka snart………hade jag verkligen behöft känner jag nog oxå därför jag helt plötsligt har börjat skriva här på svenska……..

Hade en vännina på besök i butiken på kaffe i går och det var hårt men sunt men kom på en massa grejer som gör att jag bliver lite off i hjärnan……….

Ser fram emot att lämna Viola på fritids på måndag bliver hennes första dag……….det bliver super….

Och var i går på samtal med Vera i skolan och matteläraren säger att hon blivit duktigare på räkningen………sååå kul….hon är så söt så sitter hon och säger -Jag älskar guldmynten……mamma har sånna i börsen det är hennes sol mynt…….hahaha men jag märker ju oxå att hon är ekonomisk………….så sa hon-jag är buisness women ligsom min mamma……….hahaha det vette tusan om man kan kalla mig………Men det är så sött sagt av henne……….

Nå nå skall in och spela Skipbo med flickorna sen kommer vild med dans…………

Trevlig helg alla/Love Mummy

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *