Jisses mamma säger jag bara……….för ca 1 månad sedan köpte jag ett citron träd (har önskat mig det länge)……..tänkte att dem måste vara ekologiska sånn när man nu bara kan ta dem från trädet……….perfekt så härligt och jag hade dem med till påsk bordet jag höllt för familjen……….många äldre människor……….

OMG i dag först kollar jag på lappen som följer med…..där är en rund ring med kniv och gaffel och ett streck över…….dvs man får inte äta dem………kan man nu dö av en citron? Tänk om jag slått ihjäl halva familjen………jag är så chokad……….men my god hur kan man sälja ett citron träd i en mat butik med dödliga citroner………men ja vet ni jag har inga ord………….jag är så chookad…….tänk att bli mördre utan att veta det………uff……….

Liten historia/Love Mummy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *