Ja jeg ved hehe optimisten men jag tror 100% solen kommer fram snart……………

Iaf gick så fint att lämna Viola på fritidshjemmet i morse det………..så konstigt det var att vi gick alla 3 men härligt………..vi är förenade igen……….nu har töserna i 2 år gått på 2 olika ställen…………

Nått annat är att jag längtar till den 3 juni då jag ska med min syster till konsert………..bliver bara så super……….och det är i royal arena den har vi inte varit i förr….har alltid varit parken eller forum……….så det bliver kul tror den är bra………..

Har massa fullt upp att fixa här på jobbet men jag är så glad att jag kommit igång med träningen skall dit i morgon………fasst jag åkte på godis i fredags tycker jag inte att det gör något jag har sköntt mig sedan dess så det är fint………………

Min man har köpt en resa till Kreta i sommar så ja det blir härligt med lite sol och varme…………..

Nå får jobba på här……….Love Mummy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *