Elsker havet, får en til at tænke og komme i lidt filosofisk humør
Elsker havet, får en til at tænke og komme i lidt filosofisk humør
Klampenborg4
Jeg kan sidde timevis i min egen verden og være fuldstændigt væk i mine tanker jeg føler også at det er for sjældent jeg tager mig tid til det

 

Jeg kom ikke ind og opdaterede i går for jeg var simpelthen helt kaput, men det var en rigtigt god oplevelse igen hos Rikke ude på strandvejen det føles også rigtigt godt at komme et sted vort jeg føler mig hjemme. Men jeg er klart ikke lige så god som dem andre men jeg er heldig at jeg hjemfør mig altid kun med mig selv. Det er så skønne omgivelser der ude, det er lidt synd at jeg ikke har mere tid så ville jeg sidde ved vandet og bare få ro og tænke. Nu har jeg lidt aftaler dem neste par onsdage så nu kommer jeg først derhen den 8 juli men jeg træner her hjemme med min meditation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *