Ja nu er det sådan at jeg er svensk medborgere og da må jeg kun stemme til kommune valget her i Danmark, jeg har aldrig været særligt politisk interesseret men jeg syntes det er meget vigtigt hvordan vi medborgere får det også i mange lande har dem ikke nogen stemmeret så det er helt klart at man skal stemme i værste fald bare blankt bare man bruger sin stemme og viser at man er glad for at vi har det så godt.

Men må sige at det har været hårdt at høre dem skændtes i 3 uger nu, lad den bedste man/parti vinde, jeg ved ikke hvor meget det ændrer sig dem samarbejder alligevel. Men jeg laver ekstra god aftensmad og taler med pigerne om vigtigheden om denne dag dem er nok for små til at forstå men bare for jeg ikke er så politisk som person vil ikke menes at jeg ikke holder en fest dag det syntes jeg at man skal. Det bliver også meget spænende at følge med i “konkurrencen” i aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *