frankie-and-johnny-movie-poster-1991-1020231100[1]

 

Denne film er så god, den viser så godt hvordan en person kan være så indelukket og beskadig, at man i mange år kan leve med en mur omkring sig og hvor ensom man kan være. Det er bare det vold gør ved et menneske. Det behøver ikke være vold fra en mand/kæreste det kan også være fra tex en bror. Børn der bliver udsat for vold kender kun den verden og forstår først når dem kommer bort at verden ikke behøves at være sådan, det er klart at man har en tendens til at trækkes til mindre gode typer for man ikke ved bedre og tror automatisk at det er sådan ting er og skal være jeg ved ikke om det er personlighed da gør at man vælger den anden vej, at man er værd mere??? Ja tiden læger sår men man bliver formet under sine unge år og at man passer på og er nok lidt bange resten af livet. Men det vigtige er at man er glad for sig selv og ikke sammenligner sig med andre. Så kan livet blive dejligt alligevel til slut, oftest har forøv ren haft store problemer selv da han har brugt sin ildske forkert man må også tilgive sig selv hvorfor man ikke har gjort noget før over sin situation,  man gør hvad man kan, alt har sin tid……………Livet er ikke nemt det går op og ned

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *