Jeg tror alle mennesker er følsomme nogen mere end andre, nogen viser det bedre og andre kan man ikke se det på, jeg tror at dem der viser det kommer også over ting nemmere, men jeg ved det ikke, jeg interesserer mig meget af hvordan mennesker tænker og er det giver mig en sådan inspiration, oja en af mine mindre gode sider er kommunikation love it men udtaler mig lidt klodset nogle gange.

Jeg må ju være en sød pige når jeg oplever de fleste mennesker taler og smiler til mig, jeg møder tit interessante mennesker ude på gaden. Nogen ganger oplever jeg også det negative det kan jeg ikke lige prøver at ikke lade det mig gå på men syntes det er svært, jeg bliver tit påvirket af mennesker og jeg har også desværre nemt at blive ked af det, nåja nu ser det i vært fald ud som sommeren har kommet det er dejligt med alle blomster, sommerfugle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *