I dag får jeg en regning som er vigtig at jeg betaler, der står på at jeg kan betale den på posthuset så det er det jeg gør, så må jeg bruge mit madkort eneste kort jeg har det er kun til mad, men har intet valg. Jeg er ikke glad for politik eller noget som har med penge at gøre. Jeg får komplimenter nogle gange, nogen siger man er smuk og ting, jeg tænker hvordan kan man være smuk det har med personlighed at gøre, jeg kan ikke køre bil, i mange år viste jeg ikke hvad jeg fik i løn, jeg tror ikke jeg har betalt en regning i 10 år og da hade jeg helt sikkert min far med til at holde mig i hånden. Det er sååå pinligt uff jeg er så irriteret på mig selv og så er jeg faktisk en rigtigt god mor på andre områden. Jeg vil gerne være en god rollemodel for mine piger men det kan jeg godt se jeg ikke har lykkes med endnu. Kan andre så kan jeg ju. I alle år jeg kan huske jeg boede alene kom jeg sidst på måneden til min far med mine regninger og passende penge i en konvolut og så tog han sig af det. Jeg er faktisk meget økonomisk, køber sældent noget til mig selv, går efter tilbud, laver madplan mm Nok om det er bare nogle ganger ked af det på mig selv………………..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *