Har haft fuldt op med en masse ting, tiden går simpelthen så hurtigt. Nå har sat mig ind i vores private økonomi, slet ikke svært, forstår slet ikke hvorfor jeg ikke har slængt mig over det før. Skal lige gå igennem vores forsikringer se om vi kan få dem billigere. Men nu har manden her hjemme fået podagra (urin syre gigt) nu er jeg vandt til det hjemmefra, min far har haft det i mange år og så er jeg i fuld gang med min store piges fødselsdag. Hun bliver 5 år allerede på lørdag, tiden går simpelthen så hurtigt nogle ganger er det nærmest lidt scarry og på fredag skal jeg have børnehaven her hjemme så jeg er i fuldgang med at lave en skattejagt og så kommer dem til at få en lille slikkepose som præmie, må prøve at komme på lidt oftere og opdatere, kærlig hilsen Frix

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *