Vores forældre gjorde deres bedste den gang det dem kendte til ja dem hade et ego trip, mine forældre var Hippies, min mor tog fra Norge når hun var 17 mødte min far i København som var adopteret fra Sverige opvokset på Nørrebro, dem var på Kristiania når dem åbnet en gang i 72 men besluttet heldigtvis det ikke var noget får dem, min mor var 20 år gammel og gravid ventet min store bror, ja den generation var uansvarlig men jeg er rigtigt glad jeg ikke havnet der. Ja jeg har ikke haft det let men jeg klager ikke jeg er over det og har forstået at ting ikke er min skyld og at vi er forskellige generation til generation ja mange i min omgangs kreds som barn ved vores bror ikke altid var så sød ved os særskilt mig  hvad jeg ikke har oplevft og ja det former dig som menneske fordi det sker i en tid i livet vor du prøver finde dig selv men men er så taknemlig over livet og at jeg har fået mine dejlige børn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *