Har været igennem meget i livet syntes jeg selv og det har vi sikkert alle på en eller anden måde, vi tar også vores modgange på forskellige måder også beroende på vort langt man er kommet med sin personlige udvikling.
Jeg har et stort personligt indre som er meget følsomt som jeg ikke deler med mange og jeg har tit behov for tid alene i naturen helst vort jeg kan bare kan få lov til at sidde alene og filosofere og slappe af tænke på alt fra nostalgi minder fra bardommen til livet her og nu……………..

Nogle ganger kan jeg blive ked af det kan ske mit på gaden for at jeg ser noget ubehageligt fem minutter efter kan jeg blive glad igen for at jeg oplever noget positivt, mit humør er meget skiftende, men vigtigst af alt for mig er at mennesker har det godt og er glade, at man får lov at være sig selv og udleve sin individualitet……………..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *