ejeren af butiken har lige været her for at hente regnskabet, vi kiggede lidt på hvordan nu mit første regnskabsår har gået og han var meget tilfreds, juhu det beste jeg ved er jo når jeg er dyktig.

Jeg har også ordnet så jeg kan holde min 40 års fødselsdag med min syster, ikke alltid jeg kan tage til Malmø fast det bare ligger på den anden side af vandet, det er jo sådan når man er mor så har man forpliktelser.
Men i vert fald skal det hygges igennem.
Det er jo sådan i vert fald for mig, når nogen spørger hvor jeg kommer fra siger jeg alltid Malmø.
Var alltid sådan dem spurte -ja men dine forældrer? Det er lige meget jeg er varken det ene eller andet, jeg er kun mig, glade optimistiske Frida.
– Jeg er Malmøit, for mig er det husene jeg såg som barn når jeg gik tur med min far, dialekten af sproget (haha) atmosfæren, dem firkantede sten i gaden, parken og springvandet i pildammsparken, alle de intryk jeg fik som barn, forskællige dufter da er igenkendelige for mig………….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *