Glæder mig……venter på min kollega sen har jeg afspasering…..super dejligt skal der shoppes
Vera skal til første gang diskotek iaften……så hyggligt for hende……..mor har købt en ny kjole til hende

Jeg elsker jo mine børn og jeg er sååå glad jeg fik muligheden at få dem dejlige piger.
Men det er klart jeg har ikke den frihed jeg hade før vor jeg bare kunde købe en bilett og ta på en rejse fra byen, men vi vert fald som kvinde kan du ikke vente med at få børn til du er gamel, du skal bruge meget energi som mor, mange praktiske ting og at du er til stede…………….

Men en dag når dem bliver større og jeg ikke er sååå intressant mere så kan i tro jeg skal på eventyr…..
Se dem forskællige byer, møde mennesker “føle” hvordan andre mennesker lever, mine rejser gør at jeg føler mig levende på en anden måde, man får så mange intryk og insperation at man forandrer sig en lille smule ver gang, det man oplever hele livet og går igennem for en til at forandre sig, det gælder selføjligt både gode og dålige ting, men man skal da helt sikkert tænke på dem gode, hvis man selv er positiv (Noget man må bestæmme sin hjerne for) så er det de positive mennesker du tiltrækker dig det er bare sådan phykologiskt det hænger sammen og så får man også de dejlige oplevelser…………..

Dejlig dag til jer allesammen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *