Jeg er jo bare sådan at jeg skal fikse ting hele tiden, jo det er jo bare min natur………….

Men nogle ganger må jeg godt tænke mig om, jeg tror jeg er en teenager dreng, det er bare for jeg vil nå alt jeg har sat mig for, det ligger altså planer bag mine ønsker, jeg kan være sååå utroligt stædig.

I dag har jeg slæbt så meget jeg har her til aften syre i arme og ben jeg er helt kaput.

Mange mennesker plejer tænke sig om og sige -Nja ok det går måske ikke

Men nej ikke mig Frix siger -Ja klart det fikser vi, stille og rolig og hvad sker så………..som i dag jeg står og prøver pakke min cykel med alt jeg købt, jeg kom jo hjem og jeg ved godt at jeg også kører ret stærkt, på vejen hjem tænkte jeg bare lad mig bare få grønt lys hele vejen for skulle jeg standse ved et rød lys var det ikke sikkert jeg kunde komme op igen………..jeg lærer mig heller ikke, jeg gør det om og om igen, smart……NOT……..

Jeg er bare født optimist………..hahaha men så dejligt det er nu når jeg fik alle mine ønsker opfyldt

så har jeg bare en ny seddel i morgen på hvad jeg skal nå ……….hahaha crazy Frix

Love to you all

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *