Ja først i morgen bliver Viola min lille pige 5 år, men vi har fejret hende i dag. Blev sååå glad for gaverne.

Så er det allerede en ny uge i morgen med en masse job, stadigvæk har jeg nogle hårde uger foran mig.

 

Noget andet er at jeg syntes ikke livet er så nemt altid, når man gik i skolen fik man vænner så nemt det er ikke lige så nemt når man er voksen, har skrevet til nogle af mine veninder og spurt når vi skal på cafe også svært at finde tid det er så meget man skal nå der hjemme, læsning af lektier, vask alt muligt syntes vel bare en dag tar den anden, jeg er sååå utroligt glad for at være mor jeg elsker mine piger men jeg kunde nok trænge til en søster hygge aften…….

Jeg har altid mig selv og er jeg glad er mine børn glad og når dem kigger på mig og smiler så bliver jeg sååå varm i hjertet det er det bedste i verden for mig…………..deres kærlighed jeg for af dem er bare så enorm

Nå men Love to you all

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *