Mins så træt jeg var i min graviditet med Vera, man viste ikke at jeg hade lavt stofskifte, senere med Viola fik jeg ekstra medicin, men med Vera husker jeg at vandet gik og da vandet går skal man føde indenfor de 24 timer, oj oj oj sååå sindssygt ondt jeg hade jeg har ingen ord da kan beskrive det, efter at vandet gik og jeg haft veer i 52 timer da kom lægen in til mig når jeg låg i sengen på hospitalet, lægen siger at vi er nødt til at lave kejsersnit hon kan ikke komme ud hon sidder fast, jeg var lige glad med at lægen sku skære mig op tænkte bare hon skulle klare sig, lægen sage at hendes hjerte begyndte at dykke og meget rigtigt hade hon kastet op, mit fostervand var grønt, hendes hoved var lidt skæft det blev normalt hurtigt, Vera kom 4 dage før sat tid……..

Viola der gik jeg 4 dage over datoen der var sat, hon ville heller ikke ud, da hade jeg sagt til lægen ja jeg føder selv, men men sådan blev det ikke, lægen sage at det var best dem tog hende ud efter de 4 dage dem turde ikke chance at jeg måske fødte hjemme lige pludseligt og noget måske ville gå galt, jeg hade været inde på hospitalet for dem skulle vende hende så hon låg rigtigt så det gjorde den lille trolde unge i vært fald……………

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *