Ja hygget det fik vi gjort, vi piger, vi fik taget frem vores store kreativitets pose, en kæmpe jeg har med alt muligt, garn, pap, maling, lim, wc-ruller, perler mm puslet en smule, sen spist og til slut music qviss ja alle pigerne var glade og haft det hyggeligt så det var super……………..

Rimelig færdig for i dag, startede med møde tidligt i morges angående facade renoveringen af butikken, det viser sig at eftersom vi ikke har fået tilladelsen fra kommunen bliver projektet flyttet frem til april 2018 det vil i sin tur sige at jeg kan gå i gang med at lave om på mit kontor, der skal renses ud en masse gamle ting, males nyt gulv jeg syr også en ny gardin til vores lille vindue…………….

Nå men tak for i dag Love to you all

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *