I dag blir det super kan se vi slipper det regn der var her igår, jeg bliver påvirket af vædret måske også for at jeg er på cykel.
Min dag i dag…….her til morgen, efter jeg afleveret Vera i skolen, var forbi Fluggern på Amager Landevej for at hente nogle farveprøver vi har udsoldt på, vi har heller ikke haft varelevering mellem jul og nyår, rigtigt godt at jeg kan hente varer hos dem hvis jeg står og mangler………….
Forbi lidl købte jeg gulerødder så jeg har lidt mad på arbejdet…………

Dragør butikken lukker det vill sige at jeg igår fik varer af dem for 100000 ca (kostpris) som jeg skal få soldt, har lagt dem på lager men skal lige få plads til dem……mm
Omg i går når jeg lige var kommet hjem og skulle hoppe af min cykel, ser jeg en chihaua ude på Amager Landevej, kan bare høre hjulene på bilerne bremser for at ikke køre over den.
Tabte min cykel, tasken ting spridt ud på gaden, løb efter hunden og måtte ringe min mand sige til ham gå ud i haven og hente mine ting……….den løber 100 km i timmen jeg hade ikke en chance håber bare den har kommet hjem. I vert fald fortæller min mand at vores nabo lige har haft inbrudt, han låg i sengen og tog en lur og kunde bare høre hvordan nogen prøvet komme in gennem et vindu på terassen……..skræmmende
Jeg får også nogle fastlavnstønner fra dragør butikken der er jo køller med, så siger min mand at han
skal købe en han skal have under sengen hahaha han er så sjov om det så er vulkanudbrudt ville han
ikke vogne……Han sover som en sten…..næ du kommer der noget i vores hjem så er det mig der slår ham ned med en af mine stegepander that´s a promise ingen rør mine børn eller skal in i mit hjem……….

Nå i vert fald skal jeg til Amagercentret finde skor til Vera, forbi Tårnby Torv bytte en julegave tar jeg også netton der oppe og handler in og så hjem, laver bare frikadeller det går hurtigt har så meget vasketøj jeg skal nå så det bliver fint.

Lige nu er jeg helt hooket på Christopher……den danske typ Justin Timerlake, han er super god

Love from mummy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *