Næ ved i hvad jeg kan godt mærke at kulden er på vej…………
Sidder og drømmer om jeg skulle forbi og tage lidt sol (men for jeg rynker af)
skal i vert fald forbi Netto på hjemmevejen må handle lidt in til madpakkerne,
tænk utroligt at ungerne for mad i skolen i sverige, faktiskt en god ordning så ved man at alle børn i vert fald får 1g varm mad om dagen, jeg laver jo varm mad ver dag så jeg ved jo at mine får men tænker meget på de andre børn. Vera syntes det er sjov at lave mad hon er tit med mig i køkknet i går lavede vi falafel og så fik hon 2 med i madpakken, ville nok vise sin lærere at hon hade været dyktig.
Nå men en anden ide´ jeg har var at når jeg puttet pigerne i aften kunde jeg jo ha lavet mig et varmt bad, vi har jo badekar, tænde lidt lys hisp pist og bare nyde det varme vand, sikken glimrende ide´
Tænkte tage Viola med på job på torsdag, hon ønsker sig egentid med sin mor siger at jeg altid er sammen med Vera, Vera siger detsamme, syntes det er lidt hårdt når dem slider og hiver på ver sin side, vi har alltid været sammen alle 3 men nu begynder dem konkurere med hinanden tror det er aldern, håber det snart går over eller bliver bedre…………

Noget andet er at jeg går og drømmer om det kørekort jeg SKAL have det en dag, det kan jeg sige, jeg kunde lyfte hele verden med det, kunde fikse og orne ting……..det irriterer mig det er ligesom man har en
fodlænke. Koster jo nok 20000 og det er jo ikke bare et grep i lommen.

Noget andet er også at jeg syntes at “gemtlemanden” er på vej at dø ud, det gør mig trist.
Når jeg åbner en dør der går igen af sig selv kigger jeg da alltid tilbage og ser så ingen kommer……
undskyld mig men verden idag……..sammen unge mennesker i sin beste alder friske og det hele bare sidder ner og snakker i bussen istedenfor at rejse sig op får dem gamle eller tex en gravid kvinde
Ja ja måtte bare få ud dette fra systemet mit………..

Love from mummy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *