Jaaa følelser tror jeg vi alle har mere eller mindre………nogle blokerer dem for at dem ikke kan håndtere dem og andre får dem ud på forskellige vis. Nogle går til sport, nogle synger andre skriver ………………

Når folk synger kan man mærke om det er ægte følelser og kommer fra hjertet eller om sangerinden bare er teknisk god gir det ikke en så meget, man kan ikke “mærke” hende.

Tror også at det liv vi lever i dag med alt vi skal nå alle vi skal se ect tror jeg man automatisk ikke tar så meget hensyn til de følelser man har, ligesom man lægger dem op på reolen og tænker at det er en bog jeg ta det til aften, men igen må man udskyde den for at der kommer noget i vejen…………..

Det bare ikke så godt at glemme sig selv på den måde…………man må prøve at give sig selv alene tid så man kan være for sig selv og finde ud af hvad der rør sig i sit hjerte og hjerne.

Dybe følelser i os mennesker er nødt til at tages hånd om………ellers kan dem komme ud på en ulykkelig måde……..det er ikke altid vi er bevist om os selv………..vi har arvet en del af vores forældres adfærd………det kan være at man svarer sin kæreste på en mindre god måde som man slet ikke tænkt over at den kom ud på den måde jo men vi gør så godt vi kan vi skal bare prøve være mere beviste om vores adfærd………og at vi er forskellige, tit hører man nogen sige -Hon ser altid så sur ud……når man så taler med mennesket så oplever man noget helt andet.

Findes jo så meget vi mennesker kan føle……..kærlighed, frygt og for uvished meget af det hænger sammen……..bange for at miste en man holder kær det kan være til døden men også for at miste et menneske man elsker at miste den nærhed man kan have til et menneske……..at vokse fra et menneske……..det er hårdt at føle det definitive slut/forbi………..at give slip…..at finde sig selv igen som man måske ikke har været i mange år. Mange er også bange for ensomhed……..når man er alene så har man også mere tid til sig selv……….man kan helt klart begynde at tænke på hvem man er der har mange glemt når dem har været i lange forhold…………har man så ting at finde ud af med sig selv så har man chansen noget syntes ikke være parat til det så dem finder bare en ny at være sammen med andre holder pausen dem har brug for………..kan være en hård tid…………..

På tal om kærlighed og frygt……………ser på natur program om en bjørne mor som attakerer en bjørne Hande, han er meget større en hende så hendes chancer er ikke lige så store, men han løber sin vej, kan bare høre hendes rob, hon beskytter sine 3 super søde unger der har løbet op i træ…………gud hvad naturen kan være hård…….verden med.

Nå lidt søndags filosofi fra mor/ Love you all take care

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *