Ja så hyggeligt når man ser par som er helt nyforelskede………som ikke kan lade at være at røre hinanden…..når ens brøst blir helt varmt fordi man tænker på den anden……når man er sådan helt nyforelsked ser man ju ingen fejl ved den anden eller deres mindre gode sider, man har jo dem selv også.
Men dejligt at være forælsked………den varme længsel man kan have i hjærtet efter at se den anden igen……
At røre og kysse et menneske man har længsel efter…..at se den anden dybt i øjnene……..at være helt åben og give af sig selv……ja det kan være hårdt…….at stole på det andet menneske……for at kunde opleve kærlighed på ærlig ren måde er det nemmere hvis man er et menneske som kan leve her og nu idag….nogle tør ikke at give af sig selv for dem ikke stoler på det andet menneske…….oftest for man har blevet såret.
Her i livet må man nok bare følge sit hjerte og sin intution……….og at blive såred i livet ja det hører jo med, det sker for os alle før eller senere………hvis man ikke bliver brænt så lever man heller ikke 100, man må også elske sig selv for at kunde elske en anden………

Hahaha ja mm crazy mummy med mine inlægg nåja det er jo bare mig
Love to you all

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *