Hvem er jeg egentligen??? Ved alle hvem dem er det undrer mig nogle ganger………eller er det bare mig der går med disse tanker? Kan man virkelig være en 50/50, altså en voksen og meget pligtopfyldende men samtidigt en hippy, mmm jeg har jo hørt fra folk at jeg har nogle fantastiske ideér og megen fantasi………..sådan som jeg ser mig selv, ser andre mig på samme måde? Meget interessant………enligt astrologien ser man jo sig som det tegn du har medium coeli i dvs capricorn og andre ser mit ascendant tegn vil sige tauius, men dem vi mennesker er inde i er jo vores sol og måne og der er jeg jo dobbelt lufttegn…………….Ja sådan er det

I vært fald har det været en super dag min fremtide kollega jeg skal have fra 1 mars har været hos mig så jeg kan sætte ham in stille og rolig i tingene. Nu skal jeg også begynde den træning i morgen det er jo helt gak gak at jeg ikke kommer i gang det sker hele tiden noget der kommer i vejen……men i morgen skal jeg bare

Næ ved i jeg er faktisk træt allerede……….natti natti

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *