Når jeg ved at mennesker er glade så blir jeg også så glad………….jeg føler tit at jeg er glad på folks vejne……….når man hører nogen har fået en baby eller et kørekort………så dejligt…….tænk om det var en selv så glad man ville blive…….det er nok derfor man kan føle deres lykke……..

Nå nok om det…..det er jo bare mig…..jeg har ikke noget filter jeg bare siger ting jeg tænker…….jeg taler jo også højt men med mig selv…..det gør min bestemor med……..nogle ganger i netto spørger folk mig -Er det mig du taler til? -Nej øø det er bare til mig selv…..så griner dem bare og da griner jeg jo også bare

Jeg går nok og tager lidt sol idag…allievel….nu er jeg blevet så bleg så man kan se mine blodådrer på siden af min skalle……..det kan jeg ikke lige og så har jeg sådan brug for varme til kroppen……

I aften skall jeg lave noget kød som tar 1 timme at koge…….jeg ved ikke selv hvad jeg skal have nogle ganger har jeg brug for ny insperation……….i weekenden kan man jo lave noget som tar længre tid men sådan i verdagen skal det jo oftest noget der går hurtigt……..har ikke så meget energi idag føler jeg…….

Love from mummy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *