Ja stole på mennesker gør jeg til det er bevist at jeg ikke kan……….
Ja jeg er generellt et tilgivende menneske……….
Jeg har få nære vænner men dem jeg har kan jeg stole på………
Hvis jeg møder nogen jeg tror vil være min væn og siden vender mig ryggen……så brydes min tilid til dem…….og den kan aldrig repereres……hvor meget man en vil tilgive går det ikke, det fortroende man hade er ødelagt……sådan er jeg bare skruet sammen……der opstår en følelsemæssig distance
Det er lige meget hvad man siger eller gør…….hvis nogen stikker mig med en kniv i ryggen…..sådant gør så ondt på mig at det går aldrig over……..jeg kunde godt hilse på mennesket…….men det er også det sen ville jeg gå………jeg vil altid huske…….om jeg så ville eller ej så er det bare på den måde…….

Love from mummy/god weekend

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *