I dag er jeg så tænkende i mit humør………..ja ups det er jeg jo vær dag

Jeg har altid troede at hvis jeg lavede ting i huset var jeg en god kæreste/kone………mm det er man ikke bare

Hvad er egentligen et parforhold???    Hvad er ens rolle? Hvad skal man gøre og ikke gøre? Hvem ved hvad der er normalt? Jeg har altid været en god ven/veninde……….det er jeg god til……..eller det syntes jo mine venner ……tror jeg i vært fald eller var dem vel ikke mine venner………….jeg kan godt lige det med vendskap………at bare komme og gå som har lyst………..hygge sig med sine interesser

Jeg er jo ikke et “fast/bestemt” menneske…….nogle folk kan nok ikke følge med…….både min hjerne og krop skifter hele tiden………..jeg siger noget og gør noget andet…………..

jeg syntes det er sjovt at farve mit hår blåt……….hvis folk syntes jeg ligner en stripper så er det sådan……….jeg syntes om mine piercinger…….ved godt jeg er 40……….jeg kan godt lige at lytte til Justin biever jeg ved godt jeg ikke er 16……………

Jeg er så glad for mennesker……….der er sig selv og har sine interesser………….tænk at være så heldig at sidde ved siden af en marin biolog eller arkæolog når man skal tage bussen…….alt man kunde spørge om

Eller hos bageren……..nogen der ser speciel ud måske har en hjemme lavet hat eller et par skor

Jeg kan ikke spille Pinocchio………..jeg klipper snørerne……….jeg vil hellere være en sommer fugl der kan flyve fra blad til blad og optænke noget nyt der hvor jeg lander………….

At kunde stå med armene ud på en eng og snurre rundt………………..

bare lidt tanker fra Mummy

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *