Føles bare super rart at fået ny computer på arbejdet……….den gamle genstartet af sig selv efter 5 minutter…..det kunde jeg jo ikke arbejde med…………så det er bare super dejligt……….

Har endeligt fået styr på Veras telefon langt om længe………yes nu virker den………..

Chippen jeg bestilt så vi kan komme in i bag gården er også kommet………..Fået tid til lægen……..må have en masse blodprøver……….tid med skorstensfejeren der hjemme……….og tid til at orne fyret……mm

Så skal vi snar ud og spise med job vi siger farvel til 2 medarbejder ikke helt så sjov men sådan er det nogle ganger.de skal videre…………

Skolen har også lige haft møde med børnehaven……….spænende når jeg får at vide om og når Viola rykker til fritidshjem………det bliver så meget nemmere når dem kommer gå på samme sted……….

Har meldt Vera til yoga og det er i dag hon starter……..hon glæder sig sådan……den lille skat

Jeg kan bare føle det bliver en dag med Anne-Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen………3 dejlige piger med attitude som kom frem i 70………..

Så får jeg se om min mor kommer og besøger mig i næste uge………det er altid kun måske……vi kommer aldrig have det gode mor og datter forhold………….men ting kan altid kun blive bedre *smile*……..man må også huske at vi mennesker kan kun det vi kan og ikke mere……..vi orker kun til vores egen grænse………….

Jeg får besøg af sælgere her i dag og i morgen………så der skal forhandles priser mm må jeg spille en hård banan hahaha det kan jeg faktisk uden at spille……….vil sige der kommer flere og flere kvinder in i håntværker branchen, nu har jeg været her i mange år………og er chefen med………vil sige at de fleste mænd kan faktisk lige en kvinde chef dem får sådan ro når vi har styr på tingene *smile*

Nå nu vågner en af de små og har brug for mig…………..

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *