Regner og blæser lidt i dag må have måtterne indenfor………

Har haft en dejlig weekend………nåede lidt i huset og det er altid rart…….og selvfølge en af mine følelsesmæssige nostalgi tripper….

Er lige færdig med regnskabet……gør jeg vær mandag morgen……..

Jeg håber at varerne fra Vestergaard kommer i dag….der jeg bestiller mine kunstartikler venter nemlig på nogle rigtigt gode ting som jeg glæder mig til………har nemlig også bestilt noget til mig privat……….yes yes yes

I morgen skal jeg få ordnet mine negle hos søde Cirkeline, høre sidste nye om det sket noget sjov………..forbi den anden afdeling vi har hygge mig med dem over kaffe…………….sen skal vi jo ud og spise onsdag…….og snart skiferie ooo hvad jeg glæder mig til at stå ned af bakken………

Elsker guitar spillet i “Sultans of swing”………..men ellers tror jeg at jeg holder mig til Edith Piaf i dag……….

Håber i alle der ude får en skøn dag………take care

Love you all/Mummy

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *