Lige nu i disse dage, måneder og år har jeg været optaget af synastryn (jævnførelser af 2 horoskoper) i astrologien. Som ung gik jeg mære op i det personlige (natal/radix) horoskopen. Mange tror ikke på astrologi men det gør jeg, nu er jeg også op voksen med det, mine forældre var hippies og hade kunder hjemme så for mig er det bare meget naturligt……………

Når det gælder synastryn er det oftest et parforhold jeg studerer mellem man/kvinde………..hvorfor det måske ikke virker og hvad der er godt………

I astrologien har vi jo flere aspekter som det heder, hvor mange grader dem forskellige planeter står til hinanden, hele zodiaken (dyrekredsen) har 360 grader, men om man har tex har en konjunktion (2 planeter sammen med mindre en 8 grader) kvadrat (90 grader) eller trigonen (120 grader) der er stor forskel.

Så det jeg kigger på det er mandens planet positioner og jævnfør med kvindens og der kan jeg se hvordan dem står til hinanden………..

Så som jeg kigger på det starter jeg helt klart med sol (ego) og måne (følelser) som er vores indre store planeter at dem står godt til den andens sol og måne og i vært fald med ens venus (kærlighed) og mars (energi/sex)

Tit kan man “falde” for nogen hvor man har en mindre god aspekt tex mellem måne og mars……….i starten føler man oftest en stærk attraktion men senere opdager man tex en magtkamp……hvor man ikke kan enes og begynder at skændes……….

Det er fint nok med nogle “mindre gode” aspekter, det sætter lidt fart i forholdet så det ikke går i stå, men heller ikke for mange og det beror også på hvad for nogle mindre gode aspekter det er og hvad det er for planeter der er involveret……….

Typisk for folk der mødes  og føler mede samme wow dette kan være den rette, følelsen af at dette er det seriøse forhold, der er oftest Saturns involveret.

Det er meget vigtigt at have den gode aspekt sammen når Saturn er involveret, har man ikke det vil jeg sige at typisk efter 3-5 år begynder det allerede, er man den der har sin egen Saturn aspektet il den andens planet så er man selv den “voksne” dvs man ser sin partner mere som et barn, der ikke tar ansvar ovs…er man den anden part (her må man vide vilken planet det handler om) siger vi tex venus, så vil venus personen føle i sig afvist føle kulde og misforståelser af Saturn personen………..

I sit eget personlige horoskop, taler vi manden kan man kigge på månen (mor) og venus (kvindelige attraktion) står dem godt eller dårlig til hinanden hvad er det for type manden ville passe med og hvad ville han falde for, taler vi om kvindens personlige kigger vi på sol (far) og mars (mandlig attraktion) så kan man forstå bedre sine egne ting som man tar med in i det nye forhold………….

Nå bare lidt info om min lille hobby

Love you all/mummy

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *