Fik sådan en lyst til at se “crocodile dunnde” filmene……elsker de klassiske scenerne hvor Mick siger “That´s not a knife, this is a knife” haha eller når han får dem vagthundene til at sove…………den er også god den “you can live on it but it tast like shit” eller når han smider dåsen i hoved på taske tyven haha

Var ude og spiste med arbejdet i går det var hyggeligt og klart jeg stiller mig op og holder tale…………men i vært fald var der kød på grill og noget nyt på restaurantens menu var zebra og krokodille kød………mmm nej tak stadigvæk til 4 bent haha

Nå jeg må hellere gå tilbage og få styr på penslerne fik en masse i går jeg hade bestilt, fik en rigtigt god pris på dem, men der er en masse med indtastning og ting.

Love mummy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *