Jaaa verden er hemsk……børn uden forældrer der bliver sexuellt udnyttede………sult der er så mange forfærdelige ting i vores verden……….men man kan ikke gå og tænke på det hele tiden…………skulle jeg gøre det hade jeg gået som en zombi………fuldstændigt deprimeret jeg hade ikke kunde få luft…………..jeg er et menneske som prøver at undgå tænke på disse ting det bliver for meget for mig fordi jeg er et følsomt menneske.

Gå og være deprimeret hele dagen ville ikke være en god løsning for mine børn.

Jeg tror også på om vi alle mennesker på jorden gjorde bare en lille bedre indsats om dagen, for at hjælpe hinanden så ville jorden blive en lille smule bedre.

Jeg blev ikke politiker…….jeg føler tit magtløshed over for hvordan verden ser ud……….

Det jeg gør er at hjælpe ældre menneske komme over gaden før trafiklyset bliver rødt (nogle går med rulater og det tar tid) Jeg hjælper med at pakke deres mad når dem handlet……….nogle ganger har jeg ældre mennesker som tar en pause står og holder i mit måtte stativ udenfor butikken da får dem en stol og et glas vand og jeg spørger om jeg skal ringe ambulancen alle sådanne små ting føler jeg selv at der kan jeg hjælpe nogen at gøre en indsats………eller en mor der handler med 3 børn og hun ikke har så mange hænder og hendes ene barn begynder græde for at skoen sidder forkert der kan jeg også hjælpe………….

Jeg tror også at vi mennesker tænker på sine egne “problemer” da udgår vi fra hvorhen vi er og hvor vi selv bor………og tror ikke det er fejl at vi alle på jorden prøver få det bedre……….ja i fattige lænder er det en kamp om mad og husly her hvor vi bor kan tex en mor kæmpe for at komme ud af et alkoholiseret ægteskab for at hendes børn skal få det bedre jeg tror ikke kvinden skal stoppe sin kamp(bare et eksempel) det hjælper ikke den familie som kæmper for mad på den andre siden af jorden

Jeg ønsker at mennesker får lov at være sig selv og ikke undertrykte, jeg tror ikke på manipulation……jeg tror på kærligheden inde i vært menneske……….jeg tror på hjælpsomhed

Alltid når jeg beder en bøn…………starter jeg alltid med at vise min taknemlighed………..jeg takker for at jeg har fået nogle dejlige piger (ikke alle kan få børn) jeg takker for at jeg har mit job så jeg kan købe mad og have tag over hovedet ………..takker for alt det gode jeg har, bagefter beder jeg for menneskerne der har det svært i vores verden og et andet menneske som behøver måske lidt guidens som har det svært……kan være hvem som helst måske en kunde jeg haft som grædt hos mig………af forskellige grunder……….

God dag till alle love mummy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *