Når jeg var ung var der en periode hvor jeg følte mig meget alene………jeg prøvede at skaffe venner men ingen var specielt interesseret

Jeg tænkte altid -Hvorfor? -Hvad gør jeg galt? -Er jeg grim? -Er jeg ubehagelig på nogen måde?

Næ det var jeg ikke, jeg var den samme diamant som jeg er nu jeg viste det bare ikke………..det er klart at vi mennesker er bare forskellige nogen kan lige en og andre kan ikke…….meget er jo kommunikationen

Tit når man møder et menneske så klikker det eller gør det ikke…………jeg kan godt se på den gang og forstå, at dem jeg prøvede ha kontakt med og blive ven med ikke ville have med mig at gøre jeg var ikke deres type af kammerat……….sådan er livet vi møder mennesker hele livet…….og der er bare folk der ikke kan lige en…….jeg lærte mig meget………..det handlede slets ikke om folk kunde lige mig eller ej det vigtige er jo at jeg kunde lige mig…………og det kunde jeg også jeg kunde bare ikke forstå at andre ikke kunde……….og det man lærer sig det er at det er fuldstændigt lige meget……………man omgås med dem mennesker hvor man kan lige hinanden………..der er jo ingen der gider være sammen med mennesker som ikke kan lige en, det ville man vel droppe efter 5 minutter……

At man trives og kan snakke sammen finde på sjove ting sammen det er en fin venskab og skal selvfølge komme fra begge veje………man kan kun følge sit hjerte………..hvis folk ikke trives med en så får man acceptere det der er ikke fejl på en, man passer bare ikke sammen………..det handler også meget om at ikke glemme sin selvrespekt og det er ikke alle der har lært sig at have en sådan, det skal komme hjemme fra…………

Som mor er det sååå vigtigt at være der for sine børn, give dem kærlighed og støtte…….give dem den selvtillid dem er nødt til at have for at klare sig gennem livet……….også når jeg går bort og ikke kan være her for dem mere……….

Men om man ikke er bevist om livet kan det være utroligt svært at bryde dårlige vaner tit syntes vi vores forælder var på en måde der ikke var så god ………men vi skal også bare huske at vores forælder er/var på deres måde for dem også fik det fra deres barndom…….alt går i arv……vi kan ikke give vores forælder skylden…………vi må selv tage ansvar for at neste generation får det bedre………….

Hvis man lytter til sit hjerte så siger den så mange ting……….

Love mummy………..

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *