Alltid når vi kommer hjem fra skiferie begynder vi at glæde os til foråret………..

I morgen begynder arbejde, fritidshjem og børnehaven og jeg skal prøve få op os her hjemme……

Nu glæder jeg mig bare til at min yngste starter på fritidshjemmet det bliver så meget bedre for mig praktisk set, ved ikke om det først bliver til 1 marts……….

Vi kom hjem torsdag med indbrud i vores hus vår dem har taget sig in i kælder vinduet, jeg meldte det og politiet kom ud tog billeder og ting mine smykker blev stjålet hvilket jeg er ked af……..ikke pengemæssigt men det var arvesmykker og smykker pigerne mine har fået af deres moster som dem skulle have når dem blev store….

Man må bare se fremad…….men ubehageligt at et fremmet menneske har været her…………..

Love mummy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *