Nå ja Denne weekend fik jeg for meget voksen drinks………..ikke godt for kroppen kan jeg mærke…..men jeg har haft det sååå sjovt………med min gamle veninde……….omg Sååå pinlig man kan blive sige så meget sjove og mærkelige ting……….Jeg får faktisk dårlig samvittighed føler lidt at jeg ikke er et orneligt menneske……….jeg ved ikke hvorfor…..for dem veninder jeg har siger alltid til mig……næ Frida slap af……….jeg er nok bare vandt til at man skal opføre sig orneligt….og når jeg så ikke gør det så kommer den dårlige samvittigheden……….

Mm jeg fik danset og snakket en masse om peace love og alt muligt om Woodstock amen Frida omg jeg ved at min søster kommer skælle mig ud……….udover dette så lavede vi en live sending på fb hahaha ja jeg må bare tænke at det er jo ikke noget man dør af findes tusind andre ting der er værre på jorden

Mm ja man får bare glemme og tænke frem og på noget andet…………..

Men i morgen er det en ny arbejdes uge……..og alvoren kalder…………

Love Mummy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *