Ja faktisk tiden går så stærkt……venter på at høre fra en anden afd om det er i orden med den åbenhus dag jeg valgt til os her på Amager……..så fort jeg ved kan jeg gå i gang med at orne annonce til os……jeg fik ny medarbejder i sidste uge og han har en uges ferie han skal have holdt før 1 maj men det har vi enets om så det går også om det skal………

Så nærmer vi os påsken og så begynder jeg planlægge påske frokosten………..det er jo en masse små retter…….og eftersom jeg er økonomi minister haha meget økonomisk så planlægger jeg altid og chekker efter tilbuddene………..

Nå ja jeg er stadigvæk flov over at jeg blev så fuld i lørdags men men……..kan jo ikke gøre noget……..men jeg syntes faktisk også at jeg har fået for meget alkohol siden mitten af januar og jeg tål det ikke så godt…………altså ikke mit i ugen……men bare føler at jeg fået for meget sidste tiden……….det for være stop på det….

Mm Love Mummy

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *