Næ ved i jeg blev så glad i går kom Benjamin og besøgte mig………….Han hjalp mig altid sætte varer på plads………han arbejdet i computer butikken som er vores nabo……..men chefen prøvede at snyde ham på feriepenge og ja der var alt muligt……..han kom in til mig på kontoret og jeg hjalp ham med ansøgning og ting……i vært fald var han forbi i går og fortalte at han hade fået fast job i en anden computer butik og nu med fast løn og ordnede vilkår……….man bliver simpelthen så glad når andre mennesker kommer på fode og får det godt……………

det bliver hyggeligt i dag skal med min store datter til yoga……….så skal der hygges…………..

Fundere lidt på voksduge til butikken snart kommer jo sæsonen ornedligt i gang når folk flytter ud til havene………..sen skal jeg nok også snart have lidt varer fra Skovgaard.

Mmm ved ikke rigtigt hvad jeg skal finde på for en mad i dag…………nogle dage føler jeg at det kunde være rart med lidt nye idéer……..

Nå men håber i har det godt der ude……………

Love Mummy…………

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *