Ja findes mange kvinder vi kan hylle som gjort en fin indsats for at verden skal blive bedre……….

siden Adam og Eva´s tid………så har kvinden altid fået skylden………sådan har det bare altid været og det er jo bare meget nemmere at give skylden til den som har mindst mulighed at forsvare sig…………….alle mennesker ønsker nok sin egen vilje………..så er det jo at vi skal bruge kommunikationen……….

End i dag rundt om i verden er det kvinden der hænger på det store ansvar i vært fald i familien………..mænd kan bare ikke se alt hvad kvinden gør……….han burde be til hende som en gud……….haha måske lidt at tage i men forstår i ved hvad jeg mener…………..haha jeg mener det faktisk………..

Til det meget alvorlige vi er i 2018 og iranske kvinder får 1 års fængsel for at se Vollyboll i fjernsynet………..jag har ikke ord………..kvinder der bliver voldtagne af 10 mænd sen bliver dem stenet eller får syre i ansigtet………..kvinder der stoler på en mand sen får hun børn han stikker og hon får sælge sig selv får at give sine børn mad…………ved ikke hvornår det stopper…………….man føler bare magtløshed…………

Deprimerende indlæg fra Mummy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *