Ja…..vi er forskellige………men det er vores personlighed også………….nogle mænd kan have “feminine sider” og nogle kvinder kan have “maskuline sider”…….sådan er vi……sen mere eller mindre………..og på forskellige måder……

Jeg selv er op voksen med at det var min far der var “hjemmet” (pg af sygdom) sen arbejdet han også hjemmefra………..skrev artikler til engelske tidsskifter han har også skrevet en bog og tror han stadigvæk er i gang med sin novel…………han har studeret hele livet………..han har lært mig så meget…………han er meget sentimental jeg har set han græde mange gange………..typisk når han bliver nostalgisk hører en sang fra sin barndom eller ser Anders And til juleaften………..syntes absolut ikke man er mindre mand fordi man viser følelser og kan græde……………men som dreng bliver du op voksen at man ikke må………

Noget andet er……….mænd der slår……….hvorfor den usikkerhed om sig selv?……..stammer fra bardommen…….at man ikke var go nok?……….og det magtbehov………..Jalousi……….bange for at miste……..ja hjernen på os mennesker er sååå svær at forstå………og svær at styre………..følelser som mennesker har…………hvor dem kommer fra……….adfærds mønster………

Nå bare Mummy som er i tænkende humør………….her på kvinde dagen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *